Havalimanı Transfer

02.01.2012 21:35

 

Herhangi bir ülkeye ya da şehre seyahat etmenin en kısa ve ekonomik yolu kuşkusuz uçak kullanmaktır. Saatte yüzlerce kilometre hızla giden hava araçları; iki nokta arasındaki mesafeyi kuş bakışı aldığı ve trafik sorunu olmadığı için, yüksek konforlu bir yolculuk geçirmenizi sağlar.

Demin bahsettiğimiz bu yüksek konforlu seyahatin intikamının alınması ise daha bavullarınızı alıp terminalin dışına çıkmanız ile başlar. Zira genel olarak kentin dışına inşa edilen havalimanları, gitmek istediğiniz son noktaya kilometrelerce uzaktadır.

Havaalanından ayrılmanın en ekonomik yolu “servis” olarak adlandırılan, düşük ücretlerle yolcu taşıyan araçları seçmek gibi görünse de; aslında bu doğru değildir. Servislerin kalkış saatini beklemek ve indiğiniz noktadan başka bir ulaşım aracına binmek zorunda olmanız, bu yöntemi haddinden fazla pahalılaştırır.

Bir başka seçenek ise taksi kullanarak havalimanından uzaklaşmaktır. Bu tercihte bulunanlar, taksi şoförünün ticari ahlakının müsaade etmesi halinde, küçük bir şehir turu atmayı ve neredeyse bir servet tutan taksi ücretini ödemeyi göze almalılardır.

Havalimanından istenilen noktaya varılmasının en rantabl yolu ise “havalimanı transfer” işi yapan firmalardan hizmet almaktır. Bu firmalar; siz daha uçaktan inmeden, terminal çıkışında sizi bekleyen şoförlü bir aracı adınıza tahsis ederler. Aracı kullanan sürücü, bavullarınızı yerleştirdikten sonra gitmeniz gereken yere en kısa sürede varmanızı sağlar. Üstelik uçağınız rötar yaptığında, bu durumu bildirmek zorunda dahi kalmazsınız.

İnternet teknolojisi sayesinde, tüm havaalanlarında hizmet eden “havalimanı transfer” şirketlerine saniyeler içinde ulaşabilir ve rezervasyon yaptırabilirsiniz

Kaynak: https://www.arackiralamatr.com/Havalimani-Transfer.Asp